Meniu
Cosul Tau

Zippo

Alege bricheta ta Zippo preferata, dintr-o gama larga de modele. Brichetele Zippo sunt recunoscute international pentru garantia pe viata si pentru simplitatea cu care se schimba consumabilele pentru acest tip de bricheta.
Bricheta Zippo Black Crackle (236) este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare neagra..
139,74 Lei
Bricheta Zippo Black Matte este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare neagra..
114,13 Lei
Bricheta Zippo Black Satin Flame este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare gri..
138,74 Lei
Bricheta Zippo Brass Brush Armor Case este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare auriu..
150,00 Lei 165,39 Lei
Bricheta Zippo Brass Diagonal Weave este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare argintiu..
156,77 Lei
Bricheta Zippo Candy Apple Red este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare rosu..
129,30 Lei
Bricheta Zippo Chrome Brushed 1941 Replica este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare argintiu..
120,26 Lei
Bricheta Zippo Chrome Brushed Leaf este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare argintiu..
133,16 Lei
Bricheta Zippo Chrome Brushed Set (black) este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare neagra..
158,95 Lei
Bricheta Zippo Chrome Brushed Set (brown) este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare maro..
158,95 Lei
Bricheta Zippo Chrome Herringbone este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare argintiu..
99,23 Lei
Bricheta Zippo Chrome Set este o bricheta Zippo ce vine in ambalajul original, cu garantie pe viata, de culoare argintiu..
107,40 Lei
Afisare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult