Meniu
Cosul Tau

Brichete

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de brichete pentru trabucuri sau brichete pentru tigari. Alege dintr-o gama variata brichete, in functie de nevoile tale. Zippo, Colibri, Eurojet sau Clipper sunt doar cateva dintre modelele pe care le poti achizitiona.

Bricheta Angel Disposable Transparent (5 colors) este o bricheta cu flacara calda produsa de Angel. Produsul se vinde ambalat la display. Comanda minima 50 bucati. Pretul afisat este pentru 50 de bucati.Produsul este disponibil doar la display, iar pretul afisat este pentru un display care contine 5..
32,50 Lei
Bricheta Angel Lighter Black&White Design este o bricheta cu flacara calda produsa de Angel. Produsul se vinde ambalat la display. Comanda minima 50 bucati. Pretul afisat este pentru 50 de bucati.Produsul este disponibil doar la display, iar pretul afisat este pentru un display care contine 50 b..
55,50 Lei
Bricheta Angel XX Lighter (newspaper) este o bricheta cu flacara calda produsa de Angel. Pretul afisat este pentru un display de 50 de bucati.Produsul este disponibil doar la display, iar pretul afisat este pentru un display care contine 50 bucati...
59,50 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Daytona Chrome/Black de culoare argintiu. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca s..
224,79 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Daytona Yellow/Black de culoare galben. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sun..
224,91 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Jet Apex Black de culoare albastru. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sunt br..
186,37 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Jet Apex Orange de culoare portocaliu. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sunt..
186,74 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Jet Apex Red de culoare rosu. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sunt brichete..
186,87 Lei
Bricheta Colibri Slide Black este o bricheta Colibri cu flacara torch, de culoare neagra, special conceputa pentru fumatorii de trabucuri.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru fap..
263,48 Lei
Bricheta Colibri Slide Black/Chrome este o bricheta Colibri, de culoare argintie, cu flacara torch, special conceputa pentru fumatorii de trabucuri.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si ..
263,57 Lei
Bricheta Colibri Slide Black/Red este o bricheta Colibri cu flacara torch, de culoare rosie, special conceputa pentru fumatorii de trabucuri.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru ..
262,84 Lei
Afisare 1 - 12 din 70 (6 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult