Meniu
Cosul Tau

Editii limitate

Bricheta L2 CWW Prestige 016165 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia . S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parf..
23.427,30 Lei
Bricheta S.T. Dupont L2 Gold James Bond 007 Hole este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Aur galben si face parte din linia James Bond. Brichetele sunt gravate folosind tehnica guilloche, realizata manual de artisti, in unele cazuri sub lacul n..
7.389,10 Lei
Bricheta S.T. Dupont L2 Monet este o bricheta S.T. Dupont ce face parte din linia 2, ce aduce un omagiu unui artist de seama in istoria artei din Franta, Claude Monet. Bricheta reproduce cea mai cunoscuta si apreciata opera a artistului si anume "Rasarit". S.T. Dupont este o companie cu sediul ..
9.150,60 Lei
Pix D-Initial Fender 265100 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Lac si face parte din linia . S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. Pro..
1.540,20 Lei
Pix Line D CWW Premium 415065 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia . S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfum..
7.088,80 Lei
Portofel POTC 6CC 180101PC este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Piele, cu un finisaj din Piele si face parte din linia . S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. Pr..
1.795,80 Lei
Roller Line D AOT Premium 412693 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Ceramica si face parte din linia . S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parf..
4.597,40 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult