Meniu
Cosul Tau

Tigari de foi

Tigari de foi produse in Cuba, Republica Dominicana sau Nicaragua la cele mai bune preturi. Alege tigarile tale de foi preferate: Cohiba, Montecristo, Romeo Y Julieta, Partagas, Guantanamera, Toscanello, Italico, Cafe Creme sau alte branduri cunoscute.
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet. Cu un tutun atent selectionat, in procesul de productie al tigarilor de foi Italico sunt folosite cele mai noi tehnologii si au un control de calitate extrem de strict. Tigarile de foi Italico sunt cun..
48,62 Lei
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Il Buttero (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet. Cu un tutun atent selectionat, in procesul de productie al tigarilor de foi Italico sunt folosite cele mai noi tehnologii si au un control de calitate extrem de strict. Tigarile de foi Italico sunt c..
36,96 Lei
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet. Cu un tutun atent selectionat, in procesul de productie al tigarilor de foi Italico sunt folosite cele mai noi tehnologii si au un control de calitate extrem de strict. Tigarile de foi Italico sun..
48,62 Lei
Cumpara tigari de foi Cafe Creme Blue (10) la impachetare de 10 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Olanda Aroma: Natural..
59,84 Lei
Cumpara tigari de foi Cafe Creme Original (10) la impachetare de 10 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Olanda Aroma: Natural..
59,84 Lei
Cumpara tigari de foi Cafe Creme Red (10) la impachetare de 10 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Olanda Aroma: Oriental..
59,84 Lei
Cumpara tigari de foi Cohiba Club (10) la impachetare de 10 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Cuba Aroma: Natural..
130,24 Lei
Afisare 1 - 12 din 78 (7 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult