Meniu
Cosul Tau

Italico

Tigarile de foi Italico sunt produse de o companie relativ noua pe piata de tigari si tigari de foi, insa se remarca prin calitatea tutunului pe care il folosesc pentru crearea tigarilor de foi, acesta fiind cultivat, in principal, pe plantatiile proprii, situate in provincia Verona, in regiunea inferioara a insulei Veneto, unde solul cu textura medie este ideal pentru cresterea acestui tutun.

Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Soave (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Mix..
18,00 Lei 23,30 Lei
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Il Buttero (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Mix..
14,00 Lei 17,70 Lei
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Nero (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Mix..
18,00 Lei 23,30 Lei
Cumpara tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Cafea..
18,00 Lei 23,30 Lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult