Meniu
Cosul Tau

Tigari de foi Retros

Tigarile de foi Retros sunt produse in Polonia de catre ToPartner. Blendul din tutun este din Indonezia, America de Sud si Caraibe, iar wrapperul este JAVA Besuki.

Cu dimensiuni ce se apropie de tigaretele normale, tigarile de foi Retros sunt preferate atat de catre fumatorii ocazionali, datorita impachetarii de doua stickuri pe pachet, ceea ce le face perfecte pentru transport, cat si de catre fumatorii pasionati, datorita filtrului de care beneficiaza toate tigarile de foi Retros.

Culorile pachetelor de tigari de foi Retros sunt reprezentative pentru notele aromate pe care acestea le au.

Tigarile de foi Retros Bordo (2) au o impachetare de doua bucati pe pachet si o aroma de cirese. Fabricate in UE cu un blend din tutun din Indonezia, America de Sud si Caraibe, tigarile de foi Retros se remarca atat prin ambalajul ideal pentru transport, ceea ce le face sa fie utile atunci cand sunt..
8,36 Lei
Tigarile de foi Retros Gold (2) au o impachetare de doua bucati pe pachet si o aroma de vanilie. Fabricate in UE cu un blend din tutun din Indonezia, America de Sud si Caraibe, tigarile de foi Retros se remarca atat prin ambalajul ideal pentru transport, ceea ce le face sa fie utile atunci cand ..
8,36 Lei
Tigarile de foi Retros Green (2) au o impachetare de doua bucati pe pachet si o aroma de menta. Fabricate in UE cu un blend din tutun din Indonezia, America de Sud si Caraibe, tigarile de foi Retros se remarca atat prin ambalajul ideal pentru transport, ceea ce le face sa fie utile atunci cand s..
8,36 Lei
Tigarile de foi Retros Purple (2) au o impachetare de doua bucati pe pachet si o aroma de struguri. Fabricate in UE cu un blend din tutun din Indonezia, America de Sud si Caraibe, tigarile de foi Retros se remarca atat prin ambalajul ideal pentru transport, ceea ce le face sa fie utile atunci ca..
8,36 Lei
Tigarile de foi Retros Red (2) au o impachetare de doua bucati pe pachet si o aroma de tutun natural. Fabricate in UE cu un blend din tutun din Indonezia, America de Sud si Caraibe, tigarile de foi Retros se remarca atat prin ambalajul ideal pentru transport, ceea ce le face sa fie utile atunci ..
8,36 Lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult