Meniu
Cosul Tau

Brichete Hooked

Brichetele Hooked by S.T. Dupont fac parte dintr-o noua colectie dedicata celor care sunt dependenti de ciocolata, jocuri, sport sau seductie, ce vin cu un inel incorporat ce permite atasarea unui lant.

Disponibile in multiple culori, brichetele Hooked by S.T. Dupont sunt apreciate pentru greutatea mica pe care o au, pentru dimensiunile reduse dar si pentru pretul mult mai mic pe care il au, fata de cele ce fac parte din liniile S.T. Dupont deja cunoscute.

Bricheta S.T. Dupont Hooked Casin-o
Nou -20 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Casin-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare albastra ce are imprimata pe ea 3 jetoane regasite si in casino.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu u..
189,60 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Choc-o
Nou -20 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Choc-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare maro ce are o forma precum niste tablete de ciocolata.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel deta..
189,60 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Cosm-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare rosie.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat de un lant...
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Disc-o (albastru) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare albastra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat ..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Infern-o (negru) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare neagra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat de ..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Kamasutr-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare rosie ce are imprimate mai multe desene reprezentative.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Ling-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare aurie. Aceasta are stantat textul "fine gold 100g".Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasab..
265,40 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Trump-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare alba ce are imprimata pe ea un as de inima neagra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasab..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Cosm-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare neagra ce are un desen care intepreteaza bordul unei masini.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un ine..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Vasymol-o (portocaliu)
Nou -20 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Vasymol-o (portocaliu) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare portocalie.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor ..
189,60 Lei 237,00 Lei
Gazul alb S.T. Dupont, se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectia Hooked. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. Producator de articole de lux, compania a fost fondata in anul 187..
34,00 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult