Meniu
Cosul Tau

Tigari de foi Principes

Tigarile de foi Principes, produse in Republica Dominicana, se remarca prin pretul avantajos dar si prin tutunul de buna calitate si totodata sunt considerate tigari de foi de uz "zilnic".

Puse pe piata locala dominicana in anii 50, tigarile de foi Principes Corona sunt tigari de foi fabricate la masina, ce contin frunze de tutun de cea mai buna calitate si este produs in mai multe arome diferite.

Tigarile de Foi Principes Corona Blond sunt tigari de foi produse de La Aurora, ce au o impachetare de 5 tigari de foi pe cutie. Acestea sunt ambalate individual intr-o foita de aluminiu.Principes Corona sunt fabricate in cea mai veche si consacrata fabrica de trabucuri si tigari de foi din Republic..
57,64 Lei
Tigarile de Foi Principes Corona Caribbean sunt tigari de foi produse de La Aurora, ce au o impachetare de 5 tigari de foi pe cutie. Acestea sunt ambalate individual intr-o foita de aluminiu.Principes Corona sunt fabricate in cea mai veche si consacrata fabrica de trabucuri si tigari de foi ..
57,64 Lei
Tigarile de Foi Principes Corona Original sunt tigari de foi produse de La Aurora, ce au o impachetare de 5 tigari de foi pe cutie. Acestea sunt ambalate individual intr-o foita de aluminiu.Principes Corona sunt fabricate in cea mai veche si consacrata fabrica de trabucuri si tigari de foi d..
57,64 Lei
Tigarile de Foi Principes Corona Red sunt tigari de foi produse de La Aurora, ce au o impachetare de 5 tigari de foi pe cutie. Acestea sunt ambalate individual intr-o foita de aluminiu.Principes Corona sunt fabricate in cea mai veche si consacrata fabrica de trabucuri si tigari de foi din Re..
57,64 Lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult