Meniu
Cosul Tau

Brichete S.T. Dupont

Brichete S.T. Dupont din colectii precum Ligne 1, Ligne 2, Minijet, Maxijet, Defi Extreme, Slim 7 sau Ligne 8. Brichetele S.T. Dupont au o calitate superioara si sunt disponibile intr-o gama mare de culori si finisaje.

Piese create cu pasiune, construite pentru a trece testul timpului, brichetele S.T. Dupont au dimensiuni echilibrate, linii pure si diferite tipuri de flacara, precum calda, dubla sau torch, motiv pentru care acestea sunt brichete universale ce au devenit folosite atat de catre fumatorii de trabucuri cat si de catre fumatorii de tigari de foi sau tigarete.

O bricheta S.T. Dupont nu necesita o ingrijire speciala, materialele din care aceasta este facuta fiind de calitate superioara, insa este absolut necesara utilizarea rezervelor S.T. Dupont originale (gaz, pietre, rezistente, etc). Utilizarea altor produse decat a celor originale S.T. Dupont pot duce la o functionare incorecta sau chiar la deteriorarea brichetei.

Bricheta S.T. Dupont E-Slim Chrome Matt
Nou -8 %
Bricheta S.T. Dupont E-Slim Chrome Matt este un produs origine Franta, produs de catre S.T. Dupont. Materialul de baza al produsului este crom, cu un finisaj din lac si face parte din linia E-Slim.Aceasta Bricheta S.T. Dupont se diferentiaza fata de restul produselor prin faptul ca este prima Briche..
530,80 Lei 577,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Casin-o
Nou -10 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Casin-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare albastra ce are imprimata pe ea 3 jetoane regasite si in casino.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu u..
213,30 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Choc-o
Nou -10 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Choc-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare maro ce are o forma precum niste tablete de ciocolata.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel deta..
213,30 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Cosm-o (rosie)
Nou -10 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Cosm-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare rosie.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat de un lant...
213,30 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Disc-o (albastru) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare albastra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat ..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Infern-o (negru) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare neagra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor agatat de ..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Kamasutr-o
Nou -10 %
Bricheta S.T. Dupont Hooked Kamasutr-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare rosie ce are imprimate mai multe desene reprezentative.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel..
213,30 Lei 237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Valentin-o face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare alba ce are imprimata o inima de culoare rosie ce contine textul "hooked in you" si un trandafir de culoare neagra.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor pe..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Hooked Vasymol-o (portocaliu) face parte din linia Hooked by S.T. Dupont si este o bricheta anti-vant de culoare portocalie.Linia de brichete Hooked by S.T. Dupont este dedicata acelor persoane carora le place distractia si vin echipate cu un inel detasabil ce poate sa fie usor ..
237,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont Initial White Brushed Bronze 020804 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este alama, cu un finisaj din bronz alb si face parte din linia Initial.Brichetele ce fac parte din linia Initial sunt facute dintr-un corp de alama, iar capacul genereaza sunetul..
2.107,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont L2 Firehead Palladium 016623 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia L2. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, por..
2.997,40 Lei 4.282,00 Lei
Bricheta S.T. Dupont L2 Green Lacquer 016259 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia L2 Atelier. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, ..
4.574,30 Lei 6.099,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult