Meniu
Cosul Tau

Accesorii trabucuri

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de accesorii precum brichete, scrumiere, cuttere, tabachere sau humidoare.

Angelo Cigar Cutter (rose gold/chrome) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Crom, auriu roz..
60,34 Lei
Angelo Cutter Metal (black/yellow) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Galben, neagra..
103,00 Lei
Angelo Cutter Metal (chrome/gun) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu, gri..
61,65 Lei
Angelo Cutter Metal (complex) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
51,49 Lei
Angelo Cutter Metal (simple) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,74 Lei
Angelo Cutter Metal Chrom Creditcard este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,28 Lei
Angelo Cutter Metall este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,28 Lei
Cumpara Angelo Humidor (black) w window de culoare neagra. Materialul din care este facut: Lemn, sticla...
146,98 Lei
Cumpara Angelo Humidor (black, high gloss) de culoare neagra. Materialul din care este facut: Lemn, lac...
162,93 Lei
Cumpara Angelo Humidor (brown) 35,5x23x14cm de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
603,85 Lei
Cumpara Angelo Humidor (rootwood) 26x22x12cm de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
179,35 Lei
Cumpara Angelo Humidor (white) 26x22x12cm de culoare Alb. Materialul din care este facut: Lemn...
367,81 Lei
Afisare 1 - 12 din 89 (8 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult