Meniu
Cosul Tau

Accesorii trabucuri

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de accesorii precum brichete, scrumiere, cuttere, tabachere sau humidoare.

Angelo Cutter Metal (black/yellow) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culori: Galben si negruIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de ..
97,58 Lei
Angelo Cutter Metal (chrome/gun) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culori: Argintiu si gri.Indiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de a..
60,69 Lei
Angelo Cutter Metal (complex) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: ArgintiuIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de aceea, un c..
50,00 Lei
Angelo Cutter Metal Chrom Creditcard este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: ArgintiuIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de acee..
29,40 Lei
Cumpara Angelo Humidor (black) w window de culoare neagra. Materialul din care este facut: Lemn, sticla...
140,30 Lei
Cumpara Angelo Humidor (brown) 35,5x23x14cm de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
579,53 Lei
Cumpara Angelo Humidor (rootwood) 26x22x12cm de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
172,16 Lei
Cumpara Angelo Humidor (white) 26x22x12cm de culoare Alb. Materialul din care este facut: Lemn...
344,78 Lei
Cumpara Angelo Humidor (yellow/red) 30x24x13cm de culoare Galben, rosu . Materialul din care este facut: Lemn, MDF...
412,66 Lei
Cumpara Angelo Humidor 34,6x21,5x16,8cm w window de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn, sticla...
578,38 Lei
Cumpara Angelo Humidor Antique (brown) de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
344,78 Lei
Cumpara Angelo Humidor Brown de culoare Maro. Materialul din care este facut: Lemn...
136,53 Lei
Afisare 1 - 12 din 79 (7 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult