Meniu
Cosul Tau

Cuttere

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de cuttere pentru o taiere perfecta a trabucului tau. Asorteaza culorile cutterului tau cu stilul tau de viata.


Angelo Cigar Cutter (rose gold/chrome) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Crom, auriu roz..
60,34 Lei
Angelo Cutter Metal (black/yellow) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Galben, neagra..
103,00 Lei
Angelo Cutter Metal (chrome/gun) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu, gri..
61,65 Lei
Angelo Cutter Metal (complex) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
51,49 Lei
Angelo Cutter Metal (simple) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,74 Lei
Angelo Cutter Metal Chrom Creditcard este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,28 Lei
Angelo Cutter Metall este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: Argintiu..
29,28 Lei
Bricheta Bricheta Winjet (black/chrome) si Cutter este o bricheta cu flacara torch produsa de Winjet..
145,89 Lei
Caseti Cigar Cutter V blade (black mat) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: neagra..
174,23 Lei
Cutter Colibri Cut Black/Orange este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: neagra, portocaliu..
194,87 Lei
Cutter Colibri Cut Black/Red este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: neagra, rosu..
194,57 Lei
Cutter Colibri Quasar Black Matte este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza. Culoare: neagra..
234,61 Lei
Afisare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult