Meniu
Cosul Tau

Cuttere

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de cuttere pentru o taiere perfecta a trabucului tau. Asorteaza culorile cutterului tau cu stilul tau de viata.


Angelo Cutter Metal (black/yellow) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culori: Galben si negruIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de ..
97,58 Lei
Angelo Cutter Metal (chrome/gun) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culori: Argintiu si gri.Indiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de a..
60,69 Lei
Angelo Cutter Metal (complex) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: ArgintiuIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de aceea, un c..
50,00 Lei
Angelo Cutter Metal Chrom Creditcard este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: ArgintiuIndiferent daca esti nou in lumea trabucurilor sau un expert, pregatirea trabucului este o parte a ritualului, tocmai de acee..
29,40 Lei
Bricheta Winjet (black/chrome) si Cutter este un pachet format dintr-o bricheta cu flacara torch de culoare neagra cu argintiu, produsa de Winjet si un cutter argintiu...
136,75 Lei
Caseti Cigar Cutter V blade (black mat) este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: neagra..
163,34 Lei
Cutter Colibri Black/Black este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: negru, cu lama neagra..
179,00 Lei
Cutter Colibri Black/Blue este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: negru, cu lama albastra..
179,00 Lei
Cutter Colibri Cut Black/Orange este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: neagra, portocaliu..
186,94 Lei
Cutter Colibri Cut Black/Red este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: neagra, rosu..
186,65 Lei
Cutter Colibri Quasar Black Matte este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: neagra..
213,33 Lei 224,74 Lei
Cutter Colibri Quasar Red este destinat fumatorilor de trabucuri, care doresc sa aiba o taiere perfecta a trabucurilor pe care le fumeaza.  Culoare: Rosu..
213,33 Lei 222,58 Lei
Afisare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult