Meniu
Cosul Tau

Scrumiere

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de scrumiere pentru pentru trabucuri sau pentru tigari. Asorteaza culorile scrumierei tale cu locul in care aceasta se va utiliza.


Alege Scrumiera Angelo Ashtray (brown/chrome), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din metal, lemn, de culoare maro, argintiu.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sun..
403,10 Lei
Alege Scrumiera Angelo Ashtray Spin (black), potrivita pentru fumatorii de tigari sau tigari de foi, din metal, de culoare neagra..
23,40 Lei
Alege Scrumiera Angelo Cigar Ashtray (black), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din ceramica, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite a..
46,90 Lei
Scrumiera Angelo Pocket Ashtray (3 colors) este un produs disponibil la display, iar pretul afisat este valabil pentru 12 de bucati...
88,08 Lei
Alege Scrumiera Angelo Smokeless Ashtray (chrome), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din metal, de culoare argintiu.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt fo..
27,60 Lei
Alege Scrumiera Angelo Spin Ashtray (octagon), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din metal, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite..
22,30 Lei
Alege Scrumiera Angelo Spin Ashtray (square), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din metal, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite ..
22,30 Lei
Afisare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult