Meniu
Cosul Tau

Instrumente de scris

Cumpara acum instrumente de scris S.T. Dupont din colectii precum Caprice, Defi, D-Initial, Liberte, Ligne D sau Olympio . Instrumentele de scris S.T. Dupont au o calitate superioara si sunt disponibile intr-o gama mare de culori si finisaje.

Creion Line D Black&Gold 416574 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Aur galben si face parte din linia Line D. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti ..
1.685,00 Lei
Pix D-Initial Black Matt 265207 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Crom si face parte din linia D-Initial. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si ..
741,00 Lei
Pix Defi Black 405674 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumu..
1.619,00 Lei
Pix Defi Leather&Palladium Brown 405715 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Piele si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele ge..
1.710,00 Lei
Pix Defi Multifunction Black 406674 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele ge..
2.057,00 Lei
Pix Defi Titan 405705 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Titan si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. ..
1.713,00 Lei
Pix Defi Transparent Gold 405726 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Aur galben si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele gent..
2.178,00 Lei
Pix Defi Transparent Gun Metal 405727 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Compozit si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele g..
2.178,00 Lei
Pix Defi Transparent Palladium 405725 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele ..
2.178,00 Lei
Pix Defi Wave Metal 405722 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si pa..
1.588,00 Lei
Pix Defi Wave Red 405724 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Aluminiu, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Defi. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parf..
1.588,00 Lei
Pix Jet 8 Blue 444105 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Rasina, cu un finisaj din Crom si face parte din linia Jet 8. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. Pr..
424,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 66 (6 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult