Meniu
Cosul Tau

Blog RSS Feed

31 Dec Noua colectie de brichete S.T. Dupont, Hooked
Andrei Liviu 0 2487
Hooked este cea mai noua lansare S.T. Dupont, o serie de brichete disponibile in multiple culori sau cu diferite desene. Acestea includ un inel detasa..
29 Dec Care sunt cele mai cunoscute tipuri de rom
Andrei Liviu 0 3879
Romul este o bautura alcoolica distilata obtinuta prin fermentarea si distilarea trestiei de zahar. Astfel, lichidul distilat este de obicei imbatrani..
18 Dec Ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi un cutter pentru trabucuri
Andrei Liviu 0 1901
Desi scopul unui cutter pentru trabucuri este unul destul de clar, este putin stiut faptul ca o taiere perfecta a unui trabuc poate influenta gustul a..
27 Aug E-Slim, bricheta electrica, cea mai noua inovatie S.T. Dupont
0 2372
Pe parcursul acestui an, renumita companie creatoare de produse de lux, S.T. Dupont, a lansat cea mai subtire bricheta de lux electrica, E-Slim.Briche..
22 Jun Cum recunosti o bricheta S.T. Dupont originala
Andrei Liviu 0 3725
Ca orice alt produs de lux sau ca orice alt produs cu un rulaj foarte mare, brichetele S.T. Dupont, de multe ori, nu sunt originale.Cum pot cumpara o ..
20 Apr Ce tip de tutun este folosit la producerea tigarilor de foi Ambasciator Italico
Andrei Liviu 0 1363
Tigarile de foi Italico se produc folosind tutun tratat Kentucky, conform traditiei italiene.Soil Kentucky are frunze largi, ce sunt procesate la un a..
20 Apr Care este temperatura si umiditatea optima pentru pastrarea trabucurilor
Andrei Liviu 0 3557
Indiferent daca este vorba despre un fumator experimentat sau despre un fumator novice, orice pasionat de trabucuri se va confrunta cu problema depozi..
18 Apr Care sunt diferentele dintre o bricheta Zippo originala si una falsa
Andrei Liviu 0 4610
Fiind cele mai vandute brichete din lume, din pacate, brichetele Zippo sunt destul de des copiate si vandute pe preturi mai scazute sau poate chiar pe..
18 Apr Un design revolutionar in lumea luxului, brichetele S.T. Dupont Slim 7
Andrei Liviu 0 843
Brichetele Slim 7 produse de S.T. Dupont au un design revolutionar, fiind cea mai subtire bricheta de lux din lume, a carei flacara puternica de tip t..
18 Apr Ce este special la trabucurile cubaneze
Andrei Liviu 0 1634
Trabucurile cubaneze sunt cele mai renumite trabucuri la nivel mondial, ele fiind cunoscute drept cele mai bune trabucuri de pe piata.Faptul ca in Cub..
23 Feb Utilizarea gazului pentru brichetele S.T. Dupont
Andrei Liviu 0 5584
Fiecare bricheta S.T. Dupont este unica datorita seriei unice prezente pe bricheta, insa au si un alt element de diferentiere, gazul cu care brichetel..
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult