Meniu
Cosul Tau

Blog RSS Feed

20 Apr Ce tip de tutun este folosit la producerea tigarilor de foi Ambasciator Italico
Andrei Liviu 0 52
Tigarile de foi Italico se produc folosind tutun tratat Kentucky, conform traditiei italiene.Soil Kentucky are frunze largi, ce sunt procesate la un a..
20 Apr Care este temperatura si umiditatea optima pentru pastrarea trabucurilor
Andrei Liviu 0 44
Indiferent daca este vorba de un fumator experimentat sau de un fumator novice, orice pasionat de trabucuri se va confrunta cu problema depozitarii tr..
18 Apr Care sunt diferentele dintre o bricheta Zippo originala si una falsa
Andrei Liviu 0 90
Fiind cele mai vandute brichete din lume, din pacate, brichetele Zippo sunt destul de des copiate si vandute pe preturi mai scazute sau poate chiar pe..
18 Apr Un design revolutionar in lumea luxului, brichetele S.T. Dupont Slim 7
Andrei Liviu 0 59
Brichetele Slim 7 produse de S.T. Dupont au un design revolutionar, fiind cea mai subtire bricheta de lux din lume, a carei flacara puternica de tip t..
18 Apr Ce este special la trabucurile cubaneze
Andrei Liviu 0 30
Trabucurile cubaneze sunt cele mai renumite trabucuri la nivel mondial, ele fiind cunoscute drept cele mai bune trabucuri de pe piata.Faptul ca in Cub..
23 Feb Utilizarea gazului pentru brichetele S.T. Dupont
Andrei Liviu 0 83
Fiecare bricheta S.T. Dupont este unica datorita seriei unice prezente pe bricheta, insa au si un alt element de diferentiere, gazul cu care brichetel..
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult