Meniu
Cosul Tau

Toscanello

Tigarile de foi Toscanello iti ofera fumuri delicioase italiene, create dintr-un amestec de tutun italian si nu numai. Aceste tigari de foi de dimensiuni mici si forma diferita utilizeaza o frunza exterioara Connecticut pentru a le oferi o aroma unica si indrazneata. Datorita dimensiunilor mai mici, tigarile de foi Toscanello se fumeaza rapid, tocmai de aceea sunt apreciate de persoanele care doresc sa profite de o aroma delicioasa de tutun, insa nu au timp pentru acest lucru.

Cumpara tigari de foi Toscanello Bianco (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Struguri..
27,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscanello Giallo (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Vanilie..
27,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscanello Nero (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Ciocolata..
27,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscanello Regular (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Natural..
24,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscanello Roso (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Cafea..
27,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscanello Verde (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Limoncello..
27,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscano Antica Riserva (2) la impachetare de 2 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Natural..
29,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscano Classico (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Natural..
32,00 Lei
Cumpara tigari de foi Toscano Garibaldi (5) la impachetare de 5 stickuri pe pachet.  Tara de origine: Italia Aroma: Natural..
33,00 Lei
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult