Meniu
Cosul Tau

Trabucuri Romeo y Julieta

Infiintata in anul 1875 si numita dupa celebra poveste de dragoste a lui Shakespeare, marca Romeo y Julieta a inflorit cu adevarat pe parcursul secolului al XX-lea, Sir Winston Churchill fiind un entuziast al brandului, iar numele vitolei a fost numita in onoarea sa.

Fiecare pasionat de arta fumatului va gasi cu siguranta trabucurile Romeo y Julieta potrivite nevoilor sale de fumat.

Magazinul online LuxGift.Ro va pune la dispozitie o gama larga de trabucuri Romeo Y Julieta, disponibile la diferite impachetari.

Trabucurile Romeo y Julieta Mille Fleurs (25) au o impachetare de 25 stickuri pe pachet. Acestea fac parte din brandul Romeo y Julieta, au o lungime de 129 mm si o tarie Medie. Tara de origine: Cuba..
836,00 Lei
Trabucurile Romeo y Julieta Petit Churchills Tub (3) au o impachetare de 3 stickuri pe pachet. Acestea fac parte din brandul Romeo y Julieta, au o lungime de 102 mm si o tarie Medie. Tara de origine: Cuba..
237,00 Lei
Trabucurile Romeo y Julieta Petit Julietas (5) au o impachetare de 5 stickuri pe pachet. Acestea fac parte din brandul Romeo y Julieta, au o lungime de 100 mm si o tarie Medie. Tara de origine: Cuba..
146,70 Lei 163,00 Lei
Trabucurile Romeo y Julieta Piramides Anejados (25) au o impachetare de 25 stickuri pe pachet. Acestea fac parte din brandul Romeo y Julieta, au o lungime de 156 mm si o tarie Medie. Tara de origine: Cuba..
2.508,00 Lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult