Meniu
Cosul Tau

Instrumente de scris

Cumpara acum instrumente de scris S.T. Dupont din colectii precum Caprice, Defi, D-Initial, Liberte, Ligne D sau Olympio . Instrumentele de scris S.T. Dupont au o calitate superioara si sunt disponibile intr-o gama mare de culori si finisaje.

Pix D-Initial Black&Chrome 265200 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Crom si face parte din linia D-Initial. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti s..
840,30 Lei
Pix D-Initial Black&Gold 265202 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Aur galben si face parte din linia D-Initial. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele gen..
850,50 Lei
Pix D-Initial Duo Tone 265201 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Crom si face parte din linia D-Initial. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si pa..
840,30 Lei
Pix Jet 8 White 444109 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Rasina, cu un finisaj din Crom si face parte din linia Jet 8. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. P..
445,80 Lei
Pix Liberte Black 465674 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Palladium si face parte din linia Liberte. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parf..
1.985,60 Lei
Pix Liberte Black&Gold 465019 este un produs origine Franta. Materialul de baza al produsului este Alama, cu un finisaj din Aur galben si face parte din linia Liberte. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti s..
1.892,80 Lei
Afisare 1 - 12 din 43 (4 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult