Meniu
Cosul Tau

Scrumiere

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de scrumiere pentru pentru trabucuri sau pentru tigari. Asorteaza culorile scrumierei tale cu locul in care aceasta se va utiliza.


Alege Scrumiera Angelo 4CT (black&gold), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din ceramica, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite at..
99,80 Lei 105,00 Lei
Alege Scrumiera Angelo Cigar Ashtray (black), potrivita pentru fumatorii de trabuc, din ceramica, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite a..
59,40 Lei
Scrumiera Angelo Pocket Ashtray (3 colors) este un produs disponibil la display, iar pretul afisat este valabil pentru 12 de bucati...
157,10 Lei 162,00 Lei
Scrumiera pentru trabucuri Brands / Habanos.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite atat de catre fumatorii de tigari, cat si de catre pasionatii de tr..
10,90 Lei
Alege Scrumiera Columbus 3CT, potrivita pentru fumatorii de trabuc, din ceramica, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folosite atat de catre..
76,30 Lei
Alege Scrumiera Dreptunghiulara SH-1160-BU, potrivita pentru fumatorii de trabuc, din lemn, metal, de culoare maro/galben.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt ..
68,50 Lei
Alege Scrumiera Piele 2CT SH-3020, potrivita pentru fumatorii de trabuc, din lemn, piele si metal, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumierele sunt folos..
77,30 Lei 85,90 Lei
Alege Scrumiera Triunghiulara + Cutter SH-1155CAA, potrivita pentru fumatorii de trabuc, din lemn, piele, metal, de culoare neagra.Desi scrumierele existau inainte de secolul al XIX-lea, la inceputul secolului al XX-lea, designul, estetica si popularitatea lor au prins amploare. Astazi, scrumier..
101,70 Lei 113,00 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult