Meniu
Cosul Tau

Gaz

Recomandam utilizarea gazului S.T. Dupont pentru reincarcarea brichetelor. Acesta are proprietati specifice, in functie de modelul de bricheta pe care il detii, iar utilizarea culorii potrivite va aduce brichetei tale atat o functionare corecta, cat si o functionare de lunga durata.

Gaz Albastru S.T. Dupont (tub)
Black Friday -12 %
Gazul albastru S.T. Dupont la tub se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont, D-Light, Urban, Soubreny. Acest produs inlocuieste fiolele de gaz albastru S.T. Dupont, acestea fiind delistate in cursul anului 2018 de catre producator. S.T. Dupont est..
82,10 Lei 93,30 Lei
Gaz Galben S.T. Dupont (tub)
Black Friday -12 %
Gazul galben S.T. Dupont la tub se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Ligne 1 small, Ligne 2, Long Table Lighter. Acest produs inlocuieste fiolele de gaz galben S.T. Dupont, acestea fiind delistate in cursul anului 2018 de catre producator. S.T. Dupont este o companie cu ..
82,10 Lei 93,30 Lei
Gaz Negru S.T. Dupont
Black Friday -12 %
Gazul negru S.T. Dupont, se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Liberte, Ligne 2 Torch, Minijet, Maxijet, Slim 7. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, portofele genti si parfumuri. Producator de artic..
37,84 Lei 43,00 Lei
Gaz Rosu S.T. Dupont (Defi)
Black Friday -12 %
Gazul rosu S.T. Dupont la tub mare, se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Defi Extreme. Acest tip de gaz are proprietatea de a rezista la temperaturi extreme. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete, instrumente de scris, butoni, curele, por..
42,86 Lei 48,70 Lei
Gaz Rosu S.T. Dupont (tub)
Black Friday -12 %
Gazul rosu S.T. Dupont se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Ligne 1 large. Acest produs inlocuieste fiolele de gaz rosu S.T. Dupont, acestea fiind delistate in cursul anului 2018 de catre producator. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, producator de brichete,..
82,10 Lei 93,30 Lei
Gaz Verde S.T. Dupont (tub)
Black Friday -12 %
Gazul verde S.T. Dupont la tub se poate utiliza pentru produse ce fac parte din colectiile: Ligne 2 small, Gatsby. Acest produs inlocuieste fiolele de gaz verde S.T. Dupont, acestea fiind delistate in cursul anului 2018 de catre producator. S.T. Dupont este o companie cu sediul in Paris, produc..
82,10 Lei 93,30 Lei
Rezistenta Bricheta S.T. Dupont E-Slim
Nou Black Friday -12 %
Rezistenta universala pentru toate brichetele S.T. Dupont E-Slim. Este recomandata curatarea acesteia periodic pentru prelungirea duratei de viata. Rezistenta se potriveste doar pentru brichetele S.T. Dupont E-Slim si nu se poate utiliza pentru alt tip de bricheta...
109,12 Lei 124,00 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult