Meniu
Cosul Tau

Brichete

Lux Gift va pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru trabucuri. Completeaza arta fumatului prin achizitionarea de brichete pentru trabucuri sau brichete pentru tigari. Alege dintr-o gama variata brichete, in functie de nevoile tale. Zippo, Colibri, Eurojet sau Clipper sunt doar cateva dintre modelele pe care le poti achizitiona.

Bricheta Angel Disposable Transparent (5 colors) este un produs disponibil la display, iar pretul afisat este valabil pentru 50 de bucati...
23,00 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Daytona Yellow/Black de culoare galben. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sun..
259,30 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Jet Apex Orange de culoare portocaliu. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sunt..
215,20 Lei
Cumpara Bricheta Colibri Jet Apex Red de culoare rosu. Materialul din care este compus produsul este metal si plastic.Brichetele Colibri se remarca prin regulatorul de combustibil usor de folosit, flacara de tip torch, fereastra care permite citirea nivelului de gaz si pentru faptul ca sunt brichete..
215,00 Lei
Bricheta Eurojet Lifestyle Lighter (black matt) este o bricheta cu flacara torch produsa de Eurojet..
32,20 Lei
Bricheta Eurojet Lifestyle Lighter (chrome matt) este o bricheta cu flacara torch produsa de Eurojet..
32,10 Lei
Bricheta Winjet Lighter Malmo este o bricheta cu flacara torch produsa de Winjet..
55,30 Lei
Bricheta Winjet Lighter Spiez Pipe este o bricheta cu flacara torch produsa de Winjet..
38,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
Cookieurile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor de catre luxgift.ro. Citeste mai mult